Over ons

Wij zijn Marise en Barbara, trotste oprichters van de WoonZolder (shop én blog).  Geen dag gaat voorbij zonder dat wij bezig zijn met woonaccessoires. Is het niet voor onze eigen nieuwe huisjes, dan wel voor anderen.  Wij vinden dat nieuwe, oude en handgemaakte woonaccessoires uitstekend bij elkaar passen en door ze te combineren of opknappen je de leukste items krijgt voor in je huis. Deze gave items willen wij met jullie delen, want iedereen verdient een gezellig en persoonlijk huis!

Concept

de WoonZolder biedt leuke woonaccessoires, handgemaakt, opgeknapt of in een mooie originele oude staat aan voor een betaalbare prijs. Ze zijn met liefde uitgezocht, gemaakt, of opgeknapt. Soms zitten er ook nieuwe items tussen die we op een persoonlijke manier aangekleed hebben zodat het weer unieke items worden. We hebben geen grote voorraad dus op=op, tenzij anders vermeldt. De echte schatten voor je interieur liggen vaak dichterbij dan je denkt.

de WoonZolder: Unieke woonaccessoires voor iedereen!

Bestellingen

Wil je iets bij de WoonZolder bestellen? Dit kan eenvoudig via onze online shop. Wij verwerken je bestelling altijd binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling. Momenteel werken wij alleen nog met bankoverschrijvingen of via Marktplaats veilig oversteken. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling bij ons op te halen in Almere-Stad.

Voor het verzenden van je bestelling maken wij gebruik van gebruikte inpakmaterialen.